top of page
brook-anderson-ApOoS2eVOSI-unsplash.jpg

samenwerkingen

Ik verbind me graag met anderen. Ik zoek mensen actief op om te sparren, een spiegel voorgehouden te krijgen, me verbonden te voelen. Één op één of met een organisatie. Op deze pagina vind je de organisaties waarbij ik me graag deel van het geheel voel.

captain & stoker

Een collectief van professionele humorrijke vrouwen die kwalitatieve loopbaancoaching en coaching in bedrijven aanbieden. Ik doe nu nog enkel het laatste. En daarmee is het belangrijkste gezegd.

Op onze website kan je nog meer getuigenissen lezen van coachees. Ik had de eer om Rebecca, Hans, Dis, Annebel, Thomas en Wannes te begeleiden. Lees hun verhaal op:

 

captainstoker.be

groepsfotoFBpost.png
20190107-officieel-Loopbaancheque_label_
Outlook-rb45rmpm.png

BOOST

Een deel van mijn tijd gaat naar het programma Boost van de Koning Boudewijn stichting. Een programma waar ik sterk in geloof. Als Field manager en coach begeleid ik een groep jongeren in Antwerpen uit een kwetsbaar milieu. Jongeren met talent én gemotiveerd om hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. De know how uit de bedrijfswereld wordt samen met een breed netwerk ingezet om de uitdagingen op het pad van deze jongeren te tackelen.

 

Wil je het programma leren kennen of zelf ook bijdragen aan de Boost community? Je kan er hier alles over vinden.

infinite walk

Infinite Walk is momenteel een leiderschapstocht in de Pyreneeën en een driedaagse in de streek van Viroinval. Uiteindelijk zullen al mijn activiteiten ook verhuizen naar: 

www.infinitewalk.be

Schermafbeelding 2022-04-07 om 19.42.56.png
bottom of page